Singing circle                   

SINGING CIRCLES 2024

29 maj, 5 juni, 12 juni, 19 juni
kl 19-20
Yogastudion, Vegagatan 16, Göteborg
Passar för dig som längtar efter ett tillåtande rum att sjunga i (oavsett hur van du är att sjunga), vila i och ta emot gemenskap i.
Öppna sessioner dvs boka in dig på en eller flera. Varje Singing circle är fristående.Varmt välkommen till Singing circle - ett tillåtande rum där du får sjunga/lyssna till mantrasånger ackompanjerat av mjukt gitarrspel.

En mantrasång består ofta av en kort mening med ett innerligt eller viktigt budskap, som man sjunger om och om igen. Och när man har lärt sig sången kan man gå från att sjunga bara med hjärnan till att sjunga helt och fullt med hjärtat.
Efter en stund kan det kännas som att vara i ett meditativt tillstånd. Eller bara väldigt vilsamt.
Det handlar inte om att sjunga "rätt" eller "rent", utan om att bjuda in de lugnande vibrationerna i kroppen. Välj om du vill falla in i sången med din egen röst eller sjunga inom dig eller bara ta emot sången i rummet och vila i ditt eget space.

Jag älskar att hålla mantrasång-cirklar och att vara i den magiska stämningen som brukar uppstå när människor kommer samman för att sjunga och skapa vibrationer med sina röster.
För mig är mantrasång en fantastisk väg till kontakt med mitt inre, min intuition, min kropp och med den oändliga källan av kärlek.