Ta språnget - skapa ditt liv
varje dag!

Inspirationsföreläsning 
1h45 min
Ljudupptagning från onlineevent juni 2023


Den här föreläsningen handlar om att leva sitt sannaste liv genom att VÄLJA det, ta action, ta språnget! Ett språng kan vara ett hopp ut i något stort eller något litet. Det spelar ingen roll, båda handlar om att börja SKAPA livet genom aktiva handlingar, att konkret göra vägen mot din dröm till DIN väg varje dag. Det är att vara i ett ständigt skapande. Hur gör man det i lätthet och medvetenhet utan kämpande? Och hur vågar man fatta beslutet att leva sin sanning?

Vi som är högkänsliga är utrustade med en förmåga att se många olika alternativ och möjligheter. Detta är en fantastisk gåva som du kan har stor glädje av att använda, men hos många högkänsliga verkar denna förmåga vara styrd av oro och rädsla: Vad av alla dessa saker ska jag välja? Tänk om jag råkar välja fel? Hur ska jag veta vad som blir bäst? Det leder till ett virrvarr av tankar och möjliga scenarion i huvudet och om det får pågå skapar det förvirring, handlingsförlamning, stress, frustration eller beslutsångest.

I den här föreläsningen får du lära dig om hur du tar tillbaka makten över dina tankar och släppa taget om oro så att du kan fatta beslut och skrida till handling med lätthet, lugn och självtillit. Du kommer att få verktyg i att välja för dig bortom andras val och åsikter samt att hantera rädsla för att misslyckas och våga välja om!

Innehåll:  föreläsning, skrivövningar och guidad meditation.