Högkänslig kraft!

En kurs i 12  steg för dig
som vill leva ett
högkänsligt liv med lätthet!

Onlineträffar - Självstudier - Community
Nästa kursstart: Efter sommaren, nytt startdatum kommer inom kort!

Högkänslig kraft är en transformerande kurs i 12 veckor för dig som är högkänslig och vill ha förändring på riktigt! Det är för dig som hör en inre röst viska/säga/skrika att det måste finnas något mer, något större, något friare och som längtar efter att ta emot allt det i ditt liv!

Det är för dig som:

- Är trött på alla mallar och boxar och längtar efter att äntligen blomma ut, göra anspråk på din kraftfullhet och vara fri

- Vill flowa med livet och med dina högkänsliga gåvor

- Känner att du sitter fast och inte ser vägen framåt

- Har en dröm men inte ser hur den kan förverkligas

- Känner dig vilsen och förvirrad och vet inte vad du vill, men längtar efter att veta

- Är nyfiken på vad mer som är möjligt i livet när du får leva på din fulla potential


Hämta hem din kraft

Alla människor har en inre kraft, men så många högkänsliga personer har lämnat ifrån sig sin kraft, eftersom de ser som sin uppgift att se till så att alla andra mår bra. Kursen ger dig nycklarna till hur du hämtar hem din kraft igen så att du kan leva ett högkänsligt liv i expansion och lätthet och samtidigt vara ett bidrag för världen! Detta är verktyg som kan skapa stora skiften i ditt liv - när du säger ja till din kraft måste saker helt enkelt förändras!

Under kursen utbildas du i hur du vågar känna allt, ta emot allt och släppa taget om allt så att känslor, tankar och energier får fritt flöde i ditt högkänsliga system, medan du har ro i sinnet.

Du får verktyg i att ta emot hela dig själv i mötet med omvärlden och omfamna din högkänsliga förmåga att uppleva livet med stor medvetenhet, följa din intuition och skapa ditt största liv!

Något som gör den här kursen så kraftfull för just högkänsliga personer är att den bygger på en grund av tillåtande. Här släpper vi taget om allt dömande, prestationsångest eller att "armbåga sig fram" för att komma framåt. Denna förändringsresa går i tillåtandets tecken: med mjuk snällhet till dig själv och inlyssnande till din högkänsliga kropp tar du alla steg på ditt sätt, samtidigt som du ingår i ett inkännande community av andra högkänsliga själar. Och genom hela processen har du stöd av både communityt och av oss ledare.
Du är inte ensam.
Nu är det din tid att blomstra!


Innehåll

Varje vecka har vi ett tema och dessa teman följer på varandra i en särskild ordning för att du ska vara trygg i din förändringsprocess:

 1. DRÖMMA STORT

 2. TILLÅTANDE

 3. KÄNSLORNAS ENERGIER

 4. BEMÄSTRA TANKARNA 

 5. EN SJÄLVBILD AV GULD

 6. DIN HÖGKÄNSLIGA KROPP

 7. TA ACTION OCH SKAPA DITT LIV

 8. ANSVAR

 9. SLÄPPA TAGET

 10. FÖLJ INTUITIONEN FULLT UT

 11. STÅ I DITT LJUS

 12. DINA HÖGKÄNSLIGA GÅVOR


Kursens upplägg 

Kursen Högkänslig kraft innehåller flera delar:

 • Föreläsning online med Karin en gång i veckan (föreläsningarna spelas in så du kan se dem i efterhand om du inte kan vara med i realtid)
 • 3 Hsp-terapisamtal med Lizette samt individuellt stöd via Whatsapp mellan samtalen
 • Självstudier av kursens material (texter, skriv- och reflektionsövningar, guidade meditationer, inspelade övningar för att ta hand om kroppen och nervsystemet)
 • Tillgång till communityts Whatsapp-grupp där man supportar och peppar varandra samt kan ställa frågor till oss ledare   

 • Kontinuerlig support och inspiration genom din process under hela kursen 

Passar

Kursen är för dig som är högkänslig och som längtar efter ett inre (och kanske yttre) skifte där du kan vara DIG fullt ut och använda dina högkänsliga gåvor till din fördel! Det är för dig som är nyfiken och dedikerad och villig att göra ett inre jobb för att skapa förändring på riktigt.
Du behöver inte ha några speciella förkunskaper - kursen är både för dig som är insatt i högkänslighet och för dig som är ny inför begreppet. 

Hur vet jag om jag är högkänslig? 

Blir du lätt överstimulerad av det som händer omkring dig och av känslor och tankar?

Har du ett stort behov av att dra dig tillbaka efter att ha varit i sociala sammanhang?

Har du lätt för att känna av andra personers mående?

Lägger du märke till detaljer som andra verkar missa?

Är du extra känslig för sinnesintryck som ljus, ljud och dofter?

Har du fått höra att du är "för känslig" eller överreagerar?

- Då kanske du är högkänslig!


Varför jag skapade Högkänslig kraft

Jag har skapat kursen jag själv hade behövt genom mitt högkänsliga liv - och fortfarande behöver! Jag lever varje dag utifrån perspektiven och verktygen i kursen och fortsätter att sätta intentionen att använda dem, följa min intuition och tacka för mina högkänsliga gåvor!
Dessa verktyg har bokstavligen förändrat mitt liv från osäkerhet, oro, ständig överstimuli och utmattning till att jag idag mår bra och älskar mina högkänsliga förmågor, följer min intuition och skapar mitt  liv mot mer och mer lätthet!
Det kan du också göra!
Med den här kursen vill jag guida dig till att testa ett nytt sätt att leva och verka: i lätthet och på din fulla potential, inte trots din högkänslighet utan med hjälp av din högkänslighet. Det är så många högkänsliga som gömmer sig bakom murar och som försöker överleva vardagen och hantera ett nervsystem som alltid är överstimulerat. Tänk om det finns en annan möjlighet! Du besitter superkrafter! Dem ska vi plocka fram. Vi ska inte bara prata om våra gåvor utan faktiskt använda dem, agera på de stora drömmarna och göra konkreta förändringar. Är du villig att göra jobbet med dig själv och ta språnget till ditt största jag?


Min historia

Jag heter Karin och är högkänslig yogalärare, HSP-terapeut, kurs- och retreatledare för högkänsliga. När jag var barn sa de vuxna om mig att jag var alldeles för känslig. Jag behövde härdas så jag inte skulle vara så blyg och orolig. Jag behövde "bli tuffare och få skinn på näsan för att tåla livet". De sa så för att hjälpa mig, men det fungerade inte alls. Snarare kände jag mig ofta skärrad och oroad över allt möjligt och tänkte tidigt att jag inte kunde lita på någon. Även om jag hade en trygg uppväxt i en kärleksfull familj kände jag mig inte trygg - jag hade katastroftankar, världen kändes överväldigande. Som ung vuxen var jag en sökare och plöjde självhjälptslitteratur, gick kurser i personlig utveckling och provade all möjlig terapi. Det var spännande och gav en hel del, men det kändes också som att jag har kämpade så mycket - som om jag körde med både gasen och bromsen i samtidigt. Jag försökte bli tåligare, KBT:a bort min känslighet och "fixa" mig själv (och kanske också "fixa" andra och världen.) Det ledde bara till frustration och uppgivenhet. Känsligheten fanns ju kvar, hur tjocka murar jag än byggde runt mig för att skydda mig.

2016 kom jag i kontakt med begreppet högkänslighet och började gå i HSP-terapi och åka på retreats för högkänsliga. Allt förändrades. Precis allt! Jag fick lära mig att jag inte alls var "för känslig" eller "fel". Jag var finkänslig för intryck och bearbetade dem på en djupare nivå, jag var extra empatisk och medveten om detaljer som andra missar och jag kände och tänkte i ett bredare register. Jag fick lära mig känslohantering och att tänka på helt nya sätt och då behövdes inte längre de tjocka murarna, så jag lät dem falla. Jag började göra stora förändringar i mitt liv, och det på kort tid!
Jag är så lycklig och tacksam varje dag att jag har tillgång till verktyg för att leva i medvetenhet, släppa taget om tung energi, hantera överstimuli, bjuda in lätthet och skapa mitt liv helt och fullt! Även om jag såklart har toppar och dalar nu också, är det på ett helt annat sätt än tidigare, för nu är jag i en ny vibration och går i min tydliga riktning mot mer lätthet, självkärlek och frihet!
Det här brinner jag för att sprida till andra högkänsliga och jag skulle älska att få dela med mig av det till dig!

HSP-terapi med Lizette

För att du ska vara riktigt supportad på den här resan som kursen är, ingår 3 individuella HSP-terapisamtal över telefon med min kollega Lizette Bromby. Lizette är en fantastisk terapeut och med henne har du möjlighet att ta upp vad du än behöver för att komma vidare på din väg - stort som smått! Samtalen är 60 minuter långa.

Hej! Mitt namn är Lizette Bromby. Jag är en högkänslig själ som älskar att beröras av musik. Jag kan t.ex lyssna på en låt på repeat under en hel dag bara för att jag älskar hur den får mig att känna. Jag älskar att nörda ner mig i saker som jag för tillfället är intresserad av. Att vara jag är för tillfället så spännande, som att vara på en inre upptäcktsresa inom mig själv.
Efter att jag utbildat mig till HSP-terapeut har jag fått tillgång till en lekfullhet och en känsla av lätthet som jag använder mig av så mycket när jag vägleder. Lekfullheten och känslan av lätthet i livet är något jag vill bidra med till dig som kommer att vägledas av mig. Tänk om du kan få leva ett liv i lätthet? Vad mer är möjligt då? Tänk om lekfullheten i dig kan få guida dig? Tänk om ditt största liv är mycket mycket närmare än du tror?
Jag ser så mycket framemot att den här resan med dig! Med oss! Tillsammans!
Anmälan och pris

Datum: Nästa kursstart är den 2 maj och kursen pågår i 12 veckor.  

Pris:
20000 kr (inkl. moms)
Det finns möjlighet att delbetala kursen på 3 månader (6667 kr/månad) eller 6 månader (3334kr/månad)
I priset ingår 12 veckors förändringsresa på djupet som, om du är villig att ta emot den och ta action på den, kan skapa något helt nytt för dig och ditt liv, undervisning, kursmaterial (videor, texter och ljudinspelningar), community digitalt med möjlighet att följa gruppens processer och få svar på dina frågor under kursens gång, 3 individuella terapisamtal à 60 minuter samt stöd och inspiration från Karin och Lizette under hela kursen.

Frågor & funderingar: Om du har frågor om Högkänslig kraft, undrar över om du är högkänslig eller behöver hjälp inför att fatta beslut om kursen, skriv till karin@kansligtliv.se. Det finns också möjlighet att få ett gratis samtal på 30 minuter där du har möjlighet att känna in om kursen kan passa för dig.

Anmälan
Kursstart 2 maj 2024

Känsligt livs Köpvillkor
Känsligt livs Integritetspolicy

Sagt om


Marika:
"Jag kan varmt rekommendera kursen Högkänslig kraft. Så härligt att träffa likasinnade, att känna igen mig själv i delningarna. Kursen är väl paketerad och strukturerad. Varje vecka nytt fokusområde med nya övningar och vissa övningar finns varje dag, vilket verkligen ger effekt och positivt resultat. Väldigt tillåtande, omfamnande och mjuk kurs. Fint att få tre coachingtillfällen av Lizette. Mina varmaste rekommendationer."  

Rita:
"Jag har nu gått 6 veckor av Karins och Lizettes kurs Högkänslig kraft. Jag kan varmt rekommendera detta, det som man kommer ännu djupare in till, sitt genuina JAG!
Övningarna är helt fantastiska! Karin är en sprudlande ledare och delar med sig så mycket av sin kraft och energi. Lizette har ett fantastiskt öga för att hitta djupt in under samtalen. Så in och anmäl dig, tveka inte!" 

Christina:

"Det kursen har gett mig är bland annat att jag har slagit hål på en sanning som jag har haft länge att jag inte tycker om att höra min egen röst inspelad, till och med att jag har tyckt att jag har en ful röst. Men efter ett samtal jag hade med Lizette så bestämde jag mig för att Nu bara kör jag! Så jag spelade in mina affirmationer i en app som jag har kört i en loop och lyssnat på. Och jag kan till och med säga att jag tycker om att lyssna på min egen röst, höra mig själv berätta om mina drömmar och önskningar. Så tack Karin och Lizette för att ni skapar det här trygga spacet där man vågar utmana sig själv. Och tack till alla andra fantastiska modiga själar i kursen."

Sofie:

"Högkänslig kraft, det har känts precis så! Att under några veckor byta perspektiv på riktigt. Att få verktyg för att nå det härliga i livet inte bara genom att vända & vrida på alla stenar som skaver utan genom att fylla på med nya tankar som stärker mig & som i sin tur skapar nya känslor och andra beteenden & en livsglädje att jag vill leva livet fullt ut.
Finaste kursanordnarna som är så kloka & finns där hela tiden & ger guidning under veckan. Sån fin grupp & tillit från första tillfället. Man får vara precis som man är, där man är & så reser vi från det mot ngt magiskt.
Hört många goda tips innan, ex. om att man kan välja sina tankar, men först nu har jag förstått hur det kan gå till i praktiken & att det fungerar på riktigt. Känns som om jag börjar blomstra & att jag känner mig fri.
Det här är början på en fortsatt fin livsresa!"